Politikë
Aktualitet Politikë

“Fjala e lirë nën sulm qeveritar”/ Prishja e “Prestige Resort” për shkak të vijës editoriale të mediave shkon në institucionet shtetërore të Kanadasë

Prishja e “Prestige Resort” për shkak të vijës editoriale të News 24, BalkanWeb dhe Panorama është bërë çështje edhe në qeverinë kanadaze. Dy deputetet liberale të kryeministrit Justin Trudeau, Julie Dabrusin dhe Yvan Baker mësohet se do ta ngrenë çështjen e lirisë së medias në Shqipërisë në “Global Affairs of Canada”, një institucion në varësi […]

Read More
X