Sigurime Vullnetare
Sigurime Vullnetare

Sigurimi i banesave, shpëton jetë dhe prone.

Vetem pasi kaluan dy termete “nen lekure” shqiptaret arriten qe te ndergjegjesohen sadopak per vleren e sigurimit te shtepive. Dhe ky ndergjegjesim shikohet me se shumti tek target grupi I atyre njerezve qe kane bere te mundur blerjen e banesave permes sherbimit bankar. Kane qene bankat ato qe ne fillim kane detyruar konsumatoret qe te […]

Read More
Sigurime Vullnetare

Sigurimi i shëndetit shpëton jetë.

Çdo njeri prej nesh eshte unik dhe gjenetikisht I ndryshem nga te tjeret. Keto te dhena reflektohen ne pamjen e pare, talentet e veçanta dhe personalitet, por edhe në predispozicion gjenetik ndaj sëmundjeve të ndryshme, si tumoret apo sëmundjet kardiovaskulare. Nëse i njihni problemet tuaja shëndetësore, mund të kontribuoni në mënyrë aktive në parandalimin ose […]

Read More
Sigurime Vullnetare

Sigurimi nga katastrofat: A duhet të presim tërmete e përmbytje më të mëdha?

Sigurimi i pronës, ende nuk shihet si nevojë për financat e çdo familje shqiptare, duke reflektuar kështu kulturën e ulët të sigurimit të saj në vend. Sa herë ndodhin përmbytje, zjarre, tërmete, pra fatkeqësi natyrore, vëmendja përqendrohet tek hartimi i menjëhershëm i projekt ligjit për sigurimin e detyrueshëm të pronës, por që deri më tani […]

Read More
X