Lajmet e Fundit

Aktualitet

Vendorët ulën 20% borxhet në 2023, por vetëm 55 bashki janë pa probleme financiare

Në rang vendi, detyrimet e prapambetura për 2023 nga 61 bashkitë u ulën me rreth 20%, krahasuar me vitin 2022,.

Read More
Aktualitet

Makina me qira për pushime dhe dasma, turizmi i jep hov biznesit me automjete, rriten

Optimizmi gati në eufori për një vit edhe më të mirë, justifikuar nga pritshmëritë për mikpritur 14 milionë të huaj.

Read More
Aktualitet

Amnistia 3%, përfitimet për qytetarët dhe bizneset

Qeveria pritet që të rikthejë amnistinë për shtëpitë dhe pronat. Përmes një projektligji të depozituar në Kuvend nga deputetja e.

Read More
Aktualitet

Raporti gjinor, sa femra ka për 100 meshkuj? – Në Shqipëri mbizotëron gjinia femërore

Në vitin 2023, në Bashkimin Europian kishte 229 milionë femra dhe 219 milionë meshkuj. Kjo korrespondon me një raport prej.

Read More
Aktualitet

Turi i 81-të çiklistik në Shqipëri/ Policia e Shtetit i drejtohet qytetarëve: Evitoni qarkullimin në

Ditën e nesërme në orën 12:00 starton turi i 81-të i çiklistëve në Shqipëri, i cili do të zhvillohet në.

Read More
Subscription 01

KRYESORE

LAJMET E FUNDIT

Get The Best Blog Stories
into Your inbox!

Subscription 02
X