Travel
Teknologji

GOtaps

D içka e re e sjell nga vetë ata, të rinjtë. Pandemia COVID-19, sipas studiuesve, ka ndikuar në shumë sfera të jetës, qoftë veprimtaritë e ndryshme ekonomike, politike dhe sociale. Por për një grup të rinjsh, ajo u shndërrua në frymëzim. Ata krijuan një aplikacion të ri, për shpërndarjen e informacionit, pa pagesë. Të apasionuar […]

Read More
X