Policia Rrugore “lumë” gjobash ndaj shoferëve në Tiranë, ndëshkime ekstreme për drejtuesit e automjeteve që nuk zbatojnë rregullat e qarkullimit.
Aktualitet

Policia Rrugore “lumë” gjobash ndaj shoferëve në Tiranë, ndëshkime ekstreme për drejtuesit e automjeteve që nuk zbatojnë rregullat e qarkullimit.

Policia Rrugore e Tiranës nis një fushatë sensibilizuese kundër drejtuesve të automjeteve që nuk zbatojnë rregullat e qarkullimit rrugorë. Jo vetëm kaq por janë monitoruar pothuajse I gjithë rrjeto rrugorë I kryeqytetit. Mbi 9 mijë masa administrative janë vendosur gjatë javës nga ana e policia rrugore në Tiranë përgjatë javës që po lëmë pas. Shumica e masave të vendosura janë për tejkalim të shpejtësisë shoqëruar me masa për përdorimin e celularit dhe mos vendosjes së rripit të sigurimit.

Veprimet Penale në Fushën e Qarkullimit Rrugor:

  •  4 persona të arrestuar për drejtim të mjetit në gjendje të dehur (Neni 291).
  •  4 persona proçeduar për drejtim mjeti pa leje (Neni 291).
  • 1 person i arrestuar për shkelje të rregullave të qarkullimit rrugor (Neni 290).

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video
X